Site Overlay

Presentatrice & Host

Founder van JOInspirations, Jolanda Oskam presenteert en host diverse events. Dit doet zij op locatie door het land voor bijvoorbeeld winkelcentra (fashionshows, thema events, prijsuitreikingen, winacties, etc) en fashion- en lifestyle Brands/bureau’s als ook voor bedrijven (bv seminars, thema bijeenkomsten) en Business Clubs.

Presentatrice

In opdracht van ByMaureen presenteerde Jolanda onder meer:

 • Fashion Parade De Triade Assen
 • Fashion Parade De Klanderij Enschede
 • Prijsuitreiking winkelcentrum:
  • Vinkhuizen
  • Geleen
  • Mariahoeve
  • Reigersbos
 • Christmas Event Musiskwartier Arnhem

Fashion Parade Assen

Fashion Parade Assen, video Lilian Plas

Host

Als host en presentatrice van ‘branded’ fashion, lifestyle en business events voor diverse commerciële Brands en bedrijven werkt(e) zij onder andere met de volgende partners samen:

 • Vanderwilt.amsterdam
 • Sunday Social
 • Otazu
 • Jewels By Marthje
 • Sandro Paris
 • Monique Collignon

Ben je geïnteresseerd in presentatie of het hosten van een event of seminar, laat dan je gegevens achter via onderstaand contactformulier voor een gratis telefonische kennismaking. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Angligène: ‘Een vakvrouw met een gouden hart’

Ik kan niet vaak genoeg benadrukken wat voor kennis ik heb opgedaan bij Jolanda met haar programma. Ik ben mijn bedrijf gestart in 2018 en was in mijn transformatie op zoek naar iemand die mij kon helpen met een eigen uitstraling. Met mijn huidige uitstraling, de complimenten en successen, heb ik de beste keuze gemaakt. De feedback, het monitoren van je ontwikkeling is geweldig. Jolanda kan goed luisteren en begrijpt wat bij je past, maatwerk! Stralen begint van binnen en met Jolanda’s advies krijgt je uitstraling ook vorm. In alle rust gaat zij op een heldere manier met je aan het werk. Welke punten kan je op welke manier benutten. Ik ben blij met onze fantastische samenwerking en het blijft een genot om met Jolanda mijn next level te ontwikkelen. Een vakvrouw met een gouden hart.
Angligène Servania – Woods, Managing Director Founder The Bridge Amsterdam
2020-02-09T13:55:33+01:00
Ik kan niet vaak genoeg benadrukken wat voor kennis ik heb opgedaan bij Jolanda met haar programma. Ik ben mijn bedrijf gestart in 2018 en was in mijn transformatie op zoek naar iemand die mij kon helpen met een eigen uitstraling. Met mijn huidige uitstraling, de complimenten en successen, heb ik de beste keuze gemaakt. De feedback, het monitoren van je ontwikkeling is geweldig. Jolanda kan goed luisteren en begrijpt wat bij je past, maatwerk! Stralen begint van binnen en met Jolanda’s advies krijgt je uitstraling ook vorm. In alle rust gaat zij op een heldere manier met je aan het werk. Welke punten kan je op welke manier benutten. Ik ben blij met onze fantastische samenwerking en het blijft een genot om met Jolanda mijn next level te ontwikkelen. Een vakvrouw met een gouden hart. Angligène Servania – Woods, Managing Director Founder The Bridge Amsterdam
0
0
Share
Copyright © 2021 . All Rights Reserved. | Intuitive by Catch Themes