Mijn persoonlijke verhaal

Je stijl zegt alles over jouw persoonlijkheid en wat jij mensen daarin van jou laat zien. Vanuit wie jij gelooft dat je bent en vanuit wat jij denkt dat je uitstraalt. Ik heb hier zelf jaren mee geworsteld. Als klein meisje kleedde ik mij heel “frivool”. Ik trok mijn moeders schoenen uit de kast, maakte zelf sieraden, had altijd een tasje bij me en organiseerde modeshows. Maar gaandeweg veranderde dat.

Toen ik net begon met werken in de corporate wereld als marketingmanager droeg ik pakken waarin ik niet opviel en die ik eigenlijk heel saai vond. In mijn hoofd hoorde dat echter bij die wereld en dus deed ik dat, want ik wilde er graag bij horen. En als je me vraagt of ik dat echt was?! Nee! Voelde ik mij er lekker in, straalde ik? Nee! Na jarenlang mij geconformeerd te hebben aan wat ik dacht dat de buitenwereld van mij verwachtte, keek ik naar mezelf. Wat ik zag was; leegte, gedoofde passie. Dit moment herinner ik me nog zo goed, dit werd uiteindelijk mijn “wake up call”. Mijn ogen werden geopend. Toen realiseerde ik mij hoever ik van mijn “ware ik” was afgedwaald. Ik was niet meer dat vrije meisje, dat modepopje die iedere dag haar eigen catwalk en winkeltje creëerde. Hier moest ik wat aan veranderen!

Want ondanks dat ik mij grijs voelde in de corporate wereld kreeg ik toch altijd de feedback de stijlkoningin te zijn. Mensen die mij niet kenden associeerden mij altijd met de modewereld. Ik wist dat ik moest gaan staan voor wie ik echt ben en wil zijn. Dit was mijn kans om van mijn passie, van wie ik ben, mijn werk te maken. Met trots kan ik zeggen dat ik al jaren de meest uiteenlopende klanten adviseer met personal styling als ook commerciële merken. Daarnaast geef ik met heel veel passie trainingen & masterclasses. En, heb ik een Fashion Column in een Lifestyle magazine en maak ik styling video’s voor merken.

Share