Site Overlay

Business Presence Fotoshoot

Business Presence fotoshoot

Belangrijk aspect van jouw Personal Branding is zichtbaarheid. Zichtbaarheid met je website, op social media en in de pers. Een goede zakelijke foto waarbij jij jezelf laat zien zoals je echt bent, waarop je uitstraalt wat je wilt uitstralen en die geschikt is voor het medium en de boodschap die je wilt uitdragen is essentieel.

De totale productie, coördinatie, visagie, styling en de fotoshoot zelf organiseren en coördineren  wij voor jou. Hiermee ben je gegarandeerd van een professioneel team en professionele foto’s die je voor verschillende doeleinden kunt inzetten aansluitend bij wie je bent en wat jij wilt uitstralen. Ook de concept creatie, selectie locatie, sfeer & focus werken we in samenwerking met jou uit. Uiteraard verzorgen wij jouw styling (diverse kledingsets) en visagie aansluitend bij jouw Personal Branding.

De fotoshoot is exclusief eventuele kosten voor locatie of studio huur.

Ben je geïnteresseerd in onze Business Presence Fotoshoot laat dan je gegevens achter via onderstaand contactformulier voor een gratis telefonische kennismaking. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Share