Site Overlay

CLAIM YOUR STAGE IN 2021!

DOOR INNERLIJKE GROEI MET MEGA UITERLIJKE IMPACT

Ontdek het geheim van vrouwen als Michelle Obama, Eva Jinek en CEO’s die een weergaloze aantrekkingskracht hebben door de manier waarop ze zichzelf presenteren. Je komt binnen in willekeurig welke ruimte en krijgt meteen de aandacht die je verdient! Je trekt direct je ideale klant of contact aan. Je wordt gezien en nooit meer vergeten. Bent zakelijk nog succesvoller, krachtiger en stralender!

 

Veel vrouwen gedragen zich als 13 in een dozijn. Ze staan stilletjes in een hoekje waardoor ze niet opvallen en zeker niet de meest krachtige energie ever uitstralen. Hierdoor komen ze totaal niet tot hun recht. Maken ze geen indruk. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Wat dan nodig is, is dat je jouw innerlijke kracht van buiten laat stralen. Zodat je lef toont, energie geeft, en een waanzinnige aantrekkingskracht hebt. Echt jij ZIJN. Vanuit zelfvertrouwen jouw power, jouw Presence, Being en Expression. Voel het, zie het, omarm het en weet het is geen droom. Het is jouw persoonlijke en zakelijk magnetiserende transformatie. Deze vrouw zit ook in jou. Je bent het al. Ik leer je haar te omarmen, te vertrouwen en te laten ZIEN!


Geef in 2021 nog meer waarde aan jouw magnetiserende, verpletterende transformatie met mijn Diamond Star en Diamond Star Exclusive Programma. Het stralende middelpunt zijn en in The SPOTLIGHT staan! Die zakelijk super succesvol zijn!


Ontdek de diamant in jou

Laat haar Risen & Shinen

Creëer innerlijke groei met uiterlijke impact

Leer JIJ te zijn vanuit je diepste innerlijke zelf, persoonlijk en zakelijk

Laat jezelf zien zoals je echt bent

Wordt het stralende middelpunt

Zet jezelf in The Spotlight

Vergoot de kracht van jouw uitstraling

Voel je fantastisch en bruis van energie

Jouw ultieme Presence, Being & Expression starts here!


Kijk naar Karin, een prachtige, stralende, energierijke en krachtige zakenvrouw. Leer van haar transformatie tot de vrouw die ze werkelijk is:

‘Jolanda doet alles op gevoel, hart en zielsconnectie’


Jolanda doet alles op gevoel, hart en zielsconnectie. Ze geeft me zoveel inzichten en positiviteit. Het voelt fantastisch om volledig jezelf te zijn. Om die krachtige basis in mijzelf in alles tot uiting te mogen laten komen. Ik vind het fijn om dat juist met Jolanda te doen. Als je met Jolanda werkt gaat automatisch de zon schijnen, zij laat mijn zon schijnen. De kracht zit in jezelf maar het is maar net hoe je ernaar kijkt en Jolanda ziet en doorgrond mij iedere keer opnieuw. Ik geniet van ieder moment, van iedere doorbraak. Dat is enorm magisch. Eigenlijk is alles heel bijzonder en zij kan dat zien. Ik kijk er ook altijd naar uit om haar weer te zien. Ze geeft mij een rustig gevoel. Een happy gevoel, ik ben zo blij met haar. Jolanda laat me iedere sessie nieuwe dingen zien en ontdekken in mezelf. Ik ben gewoon echt een blij mens en heel dankbaar dat wij elkaar hebben mogen ontmoeten. Ik kijk uit naar alles wat Jolanda mij met het Diamond STAR Exclusive Programma nog meer gaat geven.
Karin van Dijk - van der Zande, Owner Karininhuis
2020-12-14T22:12:25+01:00
Jolanda doet alles op gevoel, hart en zielsconnectie. Ze geeft me zoveel inzichten en positiviteit. Het voelt fantastisch om volledig jezelf te zijn. Om die krachtige basis in mijzelf in alles tot uiting te mogen laten komen. Ik vind het fijn om dat juist met Jolanda te doen. Als je met Jolanda werkt gaat automatisch de zon schijnen, zij laat mijn zon schijnen. De kracht zit in jezelf maar het is maar net hoe je ernaar kijkt en Jolanda ziet en doorgrond mij iedere keer opnieuw. Ik geniet van ieder moment, van iedere doorbraak. Dat is enorm magisch. Eigenlijk is alles heel bijzonder en zij kan dat zien. Ik kijk er ook altijd naar uit om haar weer te zien. Ze geeft mij een rustig gevoel. Een happy gevoel, ik ben zo blij met haar. Jolanda laat me iedere sessie nieuwe dingen zien en ontdekken in mezelf. Ik ben gewoon echt een blij mens en heel dankbaar dat wij elkaar hebben mogen ontmoeten. Ik kijk uit naar alles wat Jolanda mij met het Diamond STAR Exclusive Programma nog meer gaat geven. Karin van Dijk - van der Zande, Owner Karininhuis
0


Ik weet het je doet je best, geeft geld uit aan de mooiste, duurste kleding. Spreekt jezelf iedere dag kritisch toe. En toch zet je ook iedere dag weer je masker op. Maak je jezelf onzichtbaar en cijfer je jezelf weg. Onbewust of heel bewust omdat het veilig is, je zonder niet kunt functioneren. Omdat je dan je ware JIJ moet laten zien en stel dat die tegenvalt.

Dus, zet je afhankelijk hoe je je die dag voelt, welke afspraken er op de planning staan, de rol die je vindt dat je aan moet nemen je masker op. Als het veilige zwarte jurkje omdat je je dan…. Precies, veilig voelt. Je niet jezelf hoeft te zijn. Met als consequentie dat je jezelf niet presenteert vanuit je innerlijke kracht en dus onvoldoende zichtbaar bent. Dat heeft direct consequenties voor je zakelijk succes.

Als je iedere dag je masker opzet om je onzekerheid en angst te verbloemen

Als je je wel aankleedt maar niet jezelf laat zien

Als je blik zo smal is dat je niet in jouw alles omhullend licht kunt staan?

Dan ben jij niet JIJ!

Dit hoeft niet jouw verhaal te zijn. Ik heb een fantastisch programma ontwikkeld waarbij we aan de slag gaan met jouw transformatie van binnen naar buiten. Vanuit jouw prachtige, unieke basis zodat jij volledig in je LICHT gaat staan. Zodat je impact maakt met een onuitwisbare, krachtige, stralende indruk die van binnenuit komt. Vanuit jouw ZIJN. Dus stop met het opzetten van je masker, je verstoppen, anders voordoen dan je bent, klein maken en

Claim Your Stage!

Samen gaan we jouw fundament van binnenuit laten RISEN & SHINEN!

Krijg meer zelfvertrouwen en ontdek je ware JIJ, wat je wilt uitstralen vanuit jouw inner power, ontdek wie je wilt zijn. Samen met mij breng je je innerlijk en uiterlijk samen en word je compleet. Waardoor je je zelfverzekerder, stralender en mooier voelt als vrouw zowel van binnen als van buiten. Met een waanzinnig zakelijk effect!

Zo ziet een Diamond STAR eruit die Rised en Shined van binnenuit!

Dit kan jouw foto worden in 2021 als je mijn Diamond STAR Exclusive Programma volgt.


Denk je nu dat dat ik me altijd een Diamond STAR heb gevoeld? Dat ik ben geboren met die magnetiserende energie? Integendeel! Die ruwe diamant zat altijd al in mij maar heb ik jarenlang gesaboteerd. Door haar steeds dieper en dieper weg te stoppen, mezelf letterlijk klein te maken, mega onzeker te zijn. Dat te uiten door knetterhard te zijn voor mezelf en mijn omgeving. Ontoegankelijk werd ik genoemd. Vreselijk vond ik dat. Ik wilde juist zo graag gezien worden en vooral aardig, lief gevonden worden. Dat kleine diamantje, dat kleine meisje in mij wilde niets liever dan omarmt worden en haar licht laten stralen.

Tot ik ontdekte hoe ik mijn gevoel kon laten zien. Er ging aan de ene kant een wereld voor me open en tegelijkertijd werd de vloer onder mijn voeten compleet weggevaagd. Omdat al mijn zekerheden, mijn maskers, de waarheden die ik mezelf jarenlang had verteld niet meer klopten. Ik wist totaal niet hoe ik mezelf dan wel moest zijn. Wie ik was, waar ik voor stond en wat ik echt wilde. Hoe ik mijn innerlijk licht, dat diamantje moest liefhebben en laten uitgroeien tot mijn magnetiserende energie.

Uiteindelijk saboteerde ik mezelf volledig en ontwikkelde anorexia. Ik stopte met eten en wankelde lange tijd op het randje van leven en dood. Totdat ik op een dag in de spiegel keek en de schrik van mijn leven kreeg. Wie was die vrouw, die gedoofde passie in haar ogen, totaal geen levenslust, geen kracht meer. Dat was mijn breakthrough moment. Ik wist dat ik in mijn licht moest gaan staan. Dat is wat ik heb gedaan en hoe! Ik leerde mezelf opnieuw ontdekken, heb al mijn lagen afgepeld, geleerd mijn innerlijk licht te koesteren en te voeden. Verliefd te worden op mezelf en volledig in mijn kracht te staan.

Het is mijn ultieme passie om vrouwen te helpen bij hun persoonlijke en zakelijk magnetiserende transformatie. Nu ben ik al jaren mentor van de meest fantastische, stralende, succesvolle CEO’s, Executives en Ondernemers. Stuk voor stuk zakenvrouwen met wie ik hun ruwe diamant heb geslepen tot een Diamond STAR. Die vanuit hun innerlijke licht & liefde lef tonen, energie geven en een waanzinnige aantrekkingskracht hebben. Die zakelijk super succesvol zijn!


Angligène: ‘Een vakvrouw met een gouden hart’

Ik kan niet vaak genoeg benadrukken wat voor kennis ik heb opgedaan bij Jolanda met haar programma. Ik ben mijn bedrijf gestart in 2018 en was in mijn transformatie op zoek naar iemand die mij kon helpen met een eigen uitstraling. Met mijn huidige uitstraling, de complimenten en successen, heb ik de beste keuze gemaakt. De feedback, het monitoren van je ontwikkeling is geweldig. Jolanda kan goed luisteren en begrijpt wat bij je past, maatwerk! Stralen begint van binnen en met Jolanda’s advies krijgt je uitstraling ook vorm. In alle rust gaat zij op een heldere manier met je aan het werk. Welke punten kan je op welke manier benutten. Ik ben blij met onze fantastische samenwerking en het blijft een genot om met Jolanda mijn next level te ontwikkelen. Een vakvrouw met een gouden hart.
Angligène Servania – Woods, Managing Director Founder The Bridge Amsterdam
2020-02-09T13:55:33+01:00
Ik kan niet vaak genoeg benadrukken wat voor kennis ik heb opgedaan bij Jolanda met haar programma. Ik ben mijn bedrijf gestart in 2018 en was in mijn transformatie op zoek naar iemand die mij kon helpen met een eigen uitstraling. Met mijn huidige uitstraling, de complimenten en successen, heb ik de beste keuze gemaakt. De feedback, het monitoren van je ontwikkeling is geweldig. Jolanda kan goed luisteren en begrijpt wat bij je past, maatwerk! Stralen begint van binnen en met Jolanda’s advies krijgt je uitstraling ook vorm. In alle rust gaat zij op een heldere manier met je aan het werk. Welke punten kan je op welke manier benutten. Ik ben blij met onze fantastische samenwerking en het blijft een genot om met Jolanda mijn next level te ontwikkelen. Een vakvrouw met een gouden hart. Angligène Servania – Woods, Managing Director Founder The Bridge Amsterdam
0
0

‘Jolanda is de enige die mij echt begrijpt en leest’


Jolanda is de enige die mij echt begrijpt en letterlijk leest. Samen hebben we de eerste stappen gezet. De aanpak van Jolanda is echt zo anders dan ik gewend ben. Ligt er ineens neon gekleurd papier op tafel. Stiften en potloden in alle kleuren van de regenboog en stickers met sterren. Schiet mij maar lek dacht ik. Terug naar je kind zijn zei Jolanda met een lach. En zowaar wat een doorbraak en inzichten had ik na onze creatieve sessie’. ‘En dan die spiegel. Zo confronterend. Kijk eens diep in je ogen’. Ja de aanpak van Jolanda is ongekend en echt totaal anders dan die van anderen. Het heeft mijn ogen geopend als nooit tevoren. Ik ben er nog niet maar weet nu wel mijn Diamond STAR is rising’.
Nury van den Berg, Financial Mentor
2021-01-08T15:56:15+01:00
Jolanda is de enige die mij echt begrijpt en letterlijk leest. Samen hebben we de eerste stappen gezet. De aanpak van Jolanda is echt zo anders dan ik gewend ben. Ligt er ineens neon gekleurd papier op tafel. Stiften en potloden in alle kleuren van de regenboog en stickers met sterren. Schiet mij maar lek dacht ik. Terug naar je kind zijn zei Jolanda met een lach. En zowaar wat een doorbraak en inzichten had ik na onze creatieve sessie’. ‘En dan die spiegel. Zo confronterend. Kijk eens diep in je ogen’. Ja de aanpak van Jolanda is ongekend en echt totaal anders dan die van anderen. Het heeft mijn ogen geopend als nooit tevoren. Ik ben er nog niet maar weet nu wel mijn Diamond STAR is rising’. Nury van den Berg, Financial Mentor
0

Wat gebeurt er als je meedoet met mijn Diamond STAR Programma?

Je straalt uit wie je echt bent

Je bent volledig zelfbewust

Hebt een magnetiserende Expression

Je wordt gezien en nooit meer vergeten

Je creëert instantly jouw WOW gevoel en energie flow

Je presenteert jezelf in jouw personal smashing look & appearance

Je ervaart innerlijke rust

Staat volledig in verbinding met jezelf

Je trekt jouw ideale klant als een magneet aan met jouw mega energieke uitstraling

Je wordt de vrouw die je echt bent.

Jouw business & personal branding is volledig in balans met wie je vanuit je innerlijk licht en kracht bent

Je hebt een magnetiserende Stage appearance; vol zelfvertrouwen, innerlijke power en flair presenteer jij jezelf

Je hebt de lef en zelfliefde om volledig in je energie te staan

Je bent zakelijk nog krachtiger en succesvoller

Je krijgt mijn complete aanpak en methodiek gericht op mijn unieke 3 pijlers Presence, Being & Expression waar ik al menig zakenvrouw mee heb geholpen de volgende stap te maken in haar Life changing ontwikkeling & carrière.

En

Je krijgt onbeperkt toegang tot waanzinnig waardevolle online modules inclusief mijn unieke 7 stappen om gezien te worden en nooit meer vergeten

STAR Level Event op een unieke toplocatie samen met een fantastische groep van gelijkgestemde vrouwelijke topondernemers waarbij je samen aan de slag gaat met het basis fundament van jouw Presence, Being & Expression

Maandelijkse STAR groepscoaching (online) met Jolanda

Meerdere keren per jaar STAR groepscoaching met Jolanda en een gastcoach op locatie met focus op 1 van mijn 3 pijlers (Presence, Being, Expression)

Live 1 op 1 Deep Dive sessie(s) met Jolanda bepaal jouw Presence, Being & Expression waarin we jouw persoonlijke doelen- en groeistrategie gaan neerzetten. Dit doen we op basis van je Next Level personal document

2x per jaar een upgrade van jouw Powerful Business looks & appearance (stylingsessie)

Unieke community van gelijkgestemde topzakenvrouwen

STAR Business Branding Photoshoot met een topfotograaf op locatie met als resultaat een persoonlijke business beeldbank met keuze uit een ruime selectie foto’s die jouw personal & business branding versterken

VIP STAR-coaching stylingsessie met en door Jolanda; 3 extra powerful Business Looks voor jouw ultieme Stage momenten

En, speciaal voor Diamond STAR Exclusive Members:

Een unieke Diamond STAR Exclusive Mastermind Retraite op een inspirerende luxe locatie. Tijdens deze 1-daagse retraite ga je met een kleine groep van gelijkgestemde topzakenvrouwen en Jolanda aan de slag om jouw persoonlijke magnetiserende Presence, Being & Expression strategie te ontwikkelen. Met diverse groepsopdrachten en directe feedback. Inclusief een 1 op 1 sessie met Jolanda met focus op innerlijke groei. Jouw unlimited potentieel als mens en zakenvrouw. Je persoonlijk fundament vanuit verbinding met je innerlijk licht en zielsmissie vertaald naar je uiterlijke Expression.

1-daagse Retraite Magnetiserende Stage Appearance in een kleine groep met Jolanda. Interactieve coaching door Jolanda om jouw magnetiserende Stage appearance met energie en flair te realiseren. Je gaat o.a. je elevator pitch ontwikkelen en oefenen. Inclusief cameratraining en daadwerkelijke Live presentatie on Stage! En, je krijgt direct super waardevolle feedback van natuurlijk Jolanda maar ook van je collega topzakenvrouwen in de groep.


Meedoen aan mijn Diamond STAR Exclusive Programma betekent dat jij straks wel weet waar 1000’en zakenvrouwen totaal geen benul van hebben en mee blijven worstelen. Jij ontdekt mijn ultieme unieke methode om jouw persoonlijke en zakelijke transformatie te realiseren. Innerlijk te groeien met uiterlijke impact die je mega zichtbaar maakt. Jouw onuitwisbare indruk zodat je nooit meer wordt vergeten.

Ontdek de diamant in jou en laat haar RISEN & SHINEN als nooit tevoren!


UNIEK VOOR ZAKENVROUWEN!


Ik geef jou mijn licht, mijn liefde en mijn energie. Als deze jou magnetiseert weet je dat je niet verder hoeft te zoeken en jouw droom ook werkelijkheid kan worden!

De aanpak uit dit programma heb ik in de afgelopen jaren ontdekt, geperfectioneerd met mijn persoonlijke ervaringen en bij mijn klanten. Met als resultaat fantastische, stralende, succesvolle CEO’s, Executives en Ondernemers. Stuk voor stuk zakenvrouwen met wie ik hun ruwe diamant heb geslepen tot een Diamond STAR. Die vanuit hun innerlijke licht & liefde lef tonen, energie geven en een waanzinnige onuitwisbare aantrekkingskracht hebben. Die zakelijk super succesvol zijn!

Breng je diepste verlangens en dromen letterlijk tot uiting

Wordt die schitterende, stralende Diamond STAR

Laat jouw innerlijk licht schijnen en stralen

Blijf altijd no matter what in je flow

Ervaar iedere dag en op ieder moment dat WOW gevoel

Uitstralen wie je echt bent; vol zelfvertrouwen en zekerheid

Wordt mega zichtbaar en nooit meer vergeten

Voel jouw magnetiserende aantrekkingskracht en wordt gezien door je ideale klant of relatie

Sta in jouw innerlijke kracht en wordt verliefd op jezelf

Maak die onuitwisbare indruk

Sta letterlijk in jouw personal smashing powerlook & Express Yourself & je Business!

Kies voor jouw LIFE CHANGING switch in ZICHTBAARHEID en ZAKELIJK SUCCES

Diamond Star Programma

Diamond Star Exclusive Programma

 • Online modules
 • 1-daags STAR event
 • 1x p.m. STAR groepscoaching met Jolanda
 • 2x p.j. STAR groepscoaching met Jolanda en gastcoach
 • 1x pj. Live Deep Dive sessie bepaal je doelen- en groeistrategie met Jolanda
 • 2x p.j. Your ultimate Business looks met Gabriela

BONUSSEN

 • STAR Business Branding Photoshoot
 • VIP STAR-coaching met Jolanda
 • Online modules
 • 1-daags STAR event
 • 1-daagse Diamond STAR Exclusive Mastermind Retraite
 • 2x per maand STAR groepscoaching met Jolanda
 • 3x per jaar STAR groepscoaching met Jolanda en gastcoach
 • 2x per jaar Live Deep Dive sessie bepaal je doelen- en groeistrategie met Jolanda
 • 2x per jaar Your ultimate Business looks met Jolanda

BONUSSEN

 • STAR Business Branding Photoshoot
 • VIP STAR-coaching met Jolanda

+ extra BONUS

 • STAR Stage Appearance dag met Jolanda

Heb je nog vragen of twijfels voordat je je aanmeldt? Blijf er niet mee zitten. Klik op de button en neem contact met ons op.

Je krijgt dus mijn complete aanpak en methodiek gericht op mijn unieke 3 pijlers Presence, Being & Expression waar ik al menig CEO, Executive en Ondernemer mee heb geholpen de volgende stap te maken in haar LIFE CHANGING ontwikkeling & carrière.

Ontdek de diamant in jou en slijp haar samen met mij tot een Diamond STAR. Laat haar RISEN & SHINEN! Toon vanuit jouw innerlijk licht & liefde lef, geef en creëer energie met jouw waanzinnige aantrekkingskracht. Wordt gezien en nooit meer vergeten!

Een once in a lifetime AANBOD:

Voor zakenvrouwen die zichtbaar willen zijn

Van binnenuit in hun licht willen staan en stralen

Zichzelf willen omarmen vanuit zelfliefde en zachtheid

Die bereid zijn uit hun comfortzone te stappen

Zichzelf en hun business bloedserieus nemen

Hun diepere laag willen ontdekken, afpellen en mega ontwikkelstappen maken.

Innerlijk willen groeien met uiterlijke impact

JIJ zijn vanuit je diepste innerlijk zelf, persoonlijk en zakelijk

Klaar zijn voor een LIFE CHANGING switch in ZICHTBAARHEID en ZAKELIJK SUCCES

Share
Copyright © 2021 . All Rights Reserved. | Intuitive by Catch Themes