Site Overlay

Consultancy

Jolanda Oskam, founder van JOInspirations, wordt regelmatig als consultant ingezet door zowel commerciële- en fashion brands als ook bureaus die actief zijn binnen fashion, lifestyle en etiquette. Vanuit haar marketing en branding achtergrond gecombineerd met haar coaching skills en ervaring binnen fashion en lifestyle adviseert en ondersteunt zij brands en bureaus m.b.t.:

  • Strategie en brand awareness i.r.t. events en masterclasses;
  • Conceptontwikkeling en productie events en masterclasses;
  • PR;

Opdrachtgevers zijn o.a:

  • Vanderwilt
  • Fous A Fous
  • Het Etiquettebureau

Ben je geïnteresseerd in Consultancy laat dan je gegevens achter via onderstaand contactformulier voor een gratis telefonische kennismaking. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Fous A Fous Fashion Productions

Nabila Doudou (founder)

Jolanda weet precies wat er in de Fashion Industry gaande is. Dit merk je o.a. aan haar uitgebreide netwerk. Het kan ook niet anders dat Jolanda zo’n prachtig netwerk heeft; haar warme persoonlijkheid, haar prachtige verschijning, kunde en professionaliteit doen het gewoon voor haar. Voor de productie van mijn event: How to Create your Fashion Brand Right. Now! Is JoInspirations dan ook de perfecte productiepartner.

Ze denkt niet alleen mee op professioneel vlak, maar coacht je tegelijkertijd. Dit is echt de perfecte combinatie!

Her expertise, dedication and JOY is all we need to ENJOY the ride towards the perfect results for your business. Op naar nog veel meer samenwerkingen, can’t wait!
2020-02-15T14:19:23+01:00
Nabila Doudou (founder) Jolanda weet precies wat er in de Fashion Industry gaande is. Dit merk je o.a. aan haar uitgebreide netwerk. Het kan ook niet anders dat Jolanda zo’n prachtig netwerk heeft; haar warme persoonlijkheid, haar prachtige verschijning, kunde en professionaliteit doen het gewoon voor haar. Voor de productie van mijn event: How to Create your Fashion Brand Right. Now! Is JoInspirations dan ook de perfecte productiepartner. Ze denkt niet alleen mee op professioneel vlak, maar coacht je tegelijkertijd. Dit is echt de perfecte combinatie! Her expertise, dedication and JOY is all we need to ENJOY the ride towards the perfect results for your business. Op naar nog veel meer samenwerkingen, can’t wait!

Vanderwilt

Coen Looijen, director

Wij werken al een tijdje heel prettig samen met Jolanda en hebben vanaf het begin alleen maar positieve ervaringen. Jolanda heeft een goed netwerk, is accuraat en komt haar afspraken na.
Ook kan zij zich zonder problemen buiten haar natuurlijke habitat begeven. Wij zijn blij met Jolanda als aanvulling op ons team!

 

 
2020-02-15T14:19:53+01:00
Coen Looijen, director Wij werken al een tijdje heel prettig samen met Jolanda en hebben vanaf het begin alleen maar positieve ervaringen. Jolanda heeft een goed netwerk, is accuraat en komt haar afspraken na. Ook kan zij zich zonder problemen buiten haar natuurlijke habitat begeven. Wij zijn blij met Jolanda als aanvulling op ons team!    
0
0
Share