Angligène: ‘Een vakvrouw met een gouden hart’

Ik kan niet vaak genoeg benadrukken wat voor kennis ik heb opgedaan bij Jolanda met haar programma. Ik ben mijn bedrijf gestart in 2018 en was in mijn transformatie op zoek naar iemand die mij kon helpen met een eigen uitstraling. Met mijn huidige uitstraling, de complimenten en successen, heb ik de beste keuze gemaakt. De feedback, het monitoren van je ontwikkeling is geweldig. Jolanda kan goed luisteren en begrijpt wat bij je past, maatwerk! Stralen begint van binnen en met Jolanda’s advies krijgt je uitstraling ook vorm. In alle rust gaat zij op een heldere manier met je aan het werk. Welke punten kan je op welke manier benutten. Ik ben blij met onze fantastische samenwerking en het blijft een genot om met Jolanda mijn next level te ontwikkelen. Een vakvrouw met een gouden hart.
Angligène Servania – Woods, Managing Director Founder The Bridge Amsterdam
Jolanda Oskam
2020-02-09T13:55:33+02:00
Ik kan niet vaak genoeg benadrukken wat voor kennis ik heb opgedaan bij Jolanda met haar programma. Ik ben mijn bedrijf gestart in 2018 en was in mijn transformatie op zoek naar iemand die mij kon helpen met een eigen uitstraling. Met mijn huidige uitstraling, de complimenten en successen, heb ik de beste keuze gemaakt. De feedback, het monitoren van je ontwikkeling is geweldig. Jolanda kan goed luisteren en begrijpt wat bij je past, maatwerk! Stralen begint van binnen en met Jolanda’s advies krijgt je uitstraling ook vorm. In alle rust gaat zij op een heldere manier met je aan het werk. Welke punten kan je op welke manier benutten. Ik ben blij met onze fantastische samenwerking en het blijft een genot om met Jolanda mijn next level te ontwikkelen. Een vakvrouw met een gouden hart. Angligène Servania – Woods, Managing Director Founder The Bridge Amsterdam
0
0
Jolanda Oskam

Ben je nieuwsgierig wat jouw persoonlijke stijl is en op welke manier je deze kunt creëren?Laat elke keer dat jij een willekeurige ruimte binnenloopt een onuitwisbare indruk achter waarmee je je ideale klant of contact aantrekt.

Ben jij er klaar voor om jezelf echt zichtbaar te maken? Je stralender en mooier te voelen? Ik laat jou het verschil ervaren tussen je goed voelen en fantastisch met een persoonlijke stijl die laat zien wie jij echt bent. Wie je bent en wat je wilt uitstralen bepaalt jouw smashing zakelijke outfit.


Wil jij ook letterlijk in THE SPOTLIGHT staan en inzicht krijgen in de styling succestools waarmee ik ervoor zorg dat jij:

1.          Mega zichtbaar wordt en nooit meer vergeten!

2.         Impact hebt in kleding die jou laat stralen van binnenuit!

3.         Je zelfverzekerd presenteert!

4.         Zakelijk nog succesvoller bent!

Laat jezelf zien en claim Your Stage!


In 3 essentiële stappen geef ik jou inzicht!

Ik laat je zien hoe jij jouw persoonlijke stijl voor je kunt laten werken. Om jezelf te zijn en te durven laten zien, dit iedere dag toe te passen in kleding waarin je innerlijk & uiterlijk in balans bent en vanuit zelfvertrouwen straalt, zichtbaar en succesvol bent. 

Op deze manier kun jij vanuit jouw innerlijke schoonheid en eigenheid jouw stijl bepalen. Deze laten zien, alles uit het leven halen en een betekenisvol leven, leven!

Want jij bent uniek en dat mag je laten zien! Meer dan je nu doet.

Claim jouw business met jouw persoonlijke stijl!

Personal styling door Jolanda Oskam

‘Als je met Jolanda werkt dan straal je altijd..dat is wat ze naar boven haalt’

Share