Personal styling door Jolanda Oskam

Op het moment dat jij staat voor wie je bent, jij dat wat je intrinsiek voelt van buiten uitstraalt; dan verenigt jouw binnenkant zich met jouw buitenkant. Op dat moment zijn innerlijk en uiterlijk in balans waardoor jij een krachtige en authentieke boodschap communiceert en zelfbewust presenteert met jouw uitstraling. Dan word je niet alleen gezien maar ook nooit meer vergeten.

Dat is het doel van onze Basic, Exclusive en Leading Presence trajecten.

Wie ben jij echt vanuit jouw kern? Waarom presenteer jij jezelf zoals je je presenteert, hoe is de balans tussen hoe jij je voelt en wat je daarin van jezelf laat zien. Hoe zelfbewust en zelfverzekerd ben jij? Hoe verhoudt jouw zachte energie zich t.o.v. van jouw harde energie? Hoe word je door je omgeving gezien en hoe wil je gezien worden. Maar ook welke resultaten wil jij zakelijk en persoonlijk behalen? Durf jij te staan voor wie je echt bent en dat te laten zien in de manier waarop je jezelf presenteert? Jezelf vanuit zelfvertrouwen krachtig en authentiek te presenteren?. Thema’s die essentieel zijn in jouw Business & Personal Presence en die centraal staan in het Basic, Exclusive en Leading Presence traject.

Daarbij kijken we ook naar jouw huidige persoonlijke stijl en Presence. Immers deze is een vertaling van wat je voelt en van jezelf wilt en durft te laten zien. We werken toe naar een stijl waarmee jij jezelf laat zien zoals je echt bent. Want kleding is veel meer dan een verpakking. Het is een manier om te laten zien wie je echt bent en jezelf te presenteren vanuit jouw kern en wat bij jou past.

We gaan aan de slag met het analyseren van je huidige Business & Personal Presence, jouw uitstraling, onzekerheden, ambities (zakelijk & persoonlijk), passies zijn o.a. input voor het creëren van jouw persoonlijke en zakelijke Presence doelstellingen en wat je daarbij wilt uitstralen. Dit doen we o.a. tijdens de coaching- en adviessessies. Het draait om jouw transformatie waarbij we ook kijken naar je huidige stijl, uitgebreide spiegelsessies hebben waarbij we kijken naar jouw uitstraling, nieuwe looks creëren, je leert op een andere manier naar jezelf te kijken en wat kleding over jezelf verteld en doet voor jouw uitstraling en daarmee jouw zelfvertrouwen. Je leert hoe je een persoonlijke stijl kunt creëren met kleding en deze kunt inzetten bij het realiseren van jouw zakelijke en persoonlijke doelen. Wat zijn de do’s en dont’s en je ontvangt uitgebreid advies over de basisitems waarmee je jouw garderobe kunt upgraden. Ook integreren we specifieke business situaties waarbij je gericht advies krijgt over hoe jij jezelf presenteert en laat zien. En welke invloed jouw kleding en stijl daarop heeft. Het daadwerkelijk aanvullen en upgraden van je garderobe in de vorm van shopping sessies zijn ook onderdeel. En je ontvangt een Presence ID met daarin een samenvatting van alle facetten en plan van aanpak m.b.t. jouw Business & Personal Presence. Inclusief jouw persoonlijke basiselementen en presence- en stijladvies en 2x per jaar een update.

Ben je geïnteresseerd in één van onze Business & Personal Presence trajecten laat dan je gegevens achter via het contactformulier voor een gratis telefonische kennismaking. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


‘Werken met Jolanda is een prachtige investering in jezelf’'Jolanda brengt exact datgene in mijn uitstraling naar voren wat op dat moment belangrijk voor mij is. Of ik nu naar een event ga, een belangrijke zakelijke afspraak heb of een fotoshoot voor een magazine. Door Jolanda haar styling voel ik mij iedere keer opnieuw op en top vrouw'.

Nury van den Berg, founder Your Luxury Beautyplanner
Jolanda Oskam
2020-01-25T15:47:20+02:00
'Jolanda brengt exact datgene in mijn uitstraling naar voren wat op dat moment belangrijk voor mij is. Of ik nu naar een event ga, een belangrijke zakelijke afspraak heb of een fotoshoot voor een magazine. Door Jolanda haar styling voel ik mij iedere keer opnieuw op en top vrouw'. Nury van den Berg, founder Your Luxury Beautyplanner
0
0
Jolanda Oskam
Share