Site Overlay

Particulier

Personal styling door Jolanda Oskam

Op het moment dat jij staat voor wie je bent, jij dat wat je intrinsiek voelt van buiten uitstraalt; dan verenigt jouw binnenkant zich met jouw buitenkant. Op dat moment zijn innerlijk en uiterlijk in balans waardoor jij een krachtige en authentieke boodschap communiceert en zelfbewust presenteert met jouw uitstraling. Dan word je niet alleen gezien maar ook nooit meer vergeten.

Dat is het doel van onze Basic, Exclusive en Leading Presence trajecten.

Wie ben jij echt vanuit jouw kern? Waarom presenteer jij jezelf zoals je je presenteert, hoe is de balans tussen hoe jij je voelt en wat je daarin van jezelf laat zien. Hoe zelfbewust en zelfverzekerd ben jij? Hoe verhoudt jouw zachte energie zich t.o.v. van jouw harde energie? Hoe word je door je omgeving gezien en hoe wil je gezien worden. Maar ook welke resultaten wil jij zakelijk en persoonlijk behalen? Durf jij te staan voor wie je echt bent en dat te laten zien in de manier waarop je jezelf presenteert? Jezelf vanuit zelfvertrouwen krachtig en authentiek te presenteren?. Thema’s die essentieel zijn in jouw Business & Personal Presence en die centraal staan in het Basic, Exclusive en Leading Presence traject.

Daarbij kijken we ook naar jouw huidige persoonlijke stijl en Presence. Immers deze is een vertaling van wat je voelt en van jezelf wilt en durft te laten zien. We werken toe naar een stijl waarmee jij jezelf laat zien zoals je echt bent. Want kleding is veel meer dan een verpakking. Het is een manier om te laten zien wie je echt bent en jezelf te presenteren vanuit jouw kern en wat bij jou past.

We gaan aan de slag met het analyseren van je huidige Business & Personal Presence, jouw uitstraling, onzekerheden, ambities (zakelijk & persoonlijk), passies zijn o.a. input voor het creëren van jouw persoonlijke en zakelijke Presence doelstellingen en wat je daarbij wilt uitstralen. Dit doen we o.a. tijdens de coaching- en adviessessies. Het draait om jouw transformatie waarbij we ook kijken naar je huidige stijl, uitgebreide spiegelsessies hebben waarbij we kijken naar jouw uitstraling, nieuwe looks creëren, je leert op een andere manier naar jezelf te kijken en wat kleding over jezelf verteld en doet voor jouw uitstraling en daarmee jouw zelfvertrouwen. Je leert hoe je een persoonlijke stijl kunt creëren met kleding en deze kunt inzetten bij het realiseren van jouw zakelijke en persoonlijke doelen. Wat zijn de do’s en dont’s en je ontvangt uitgebreid advies over de basisitems waarmee je jouw garderobe kunt upgraden. Ook integreren we specifieke business situaties waarbij je gericht advies krijgt over hoe jij jezelf presenteert en laat zien. En welke invloed jouw kleding en stijl daarop heeft. Het daadwerkelijk aanvullen en upgraden van je garderobe in de vorm van shopping sessies zijn ook onderdeel. En je ontvangt een Presence ID met daarin een samenvatting van alle facetten en plan van aanpak m.b.t. jouw Business & Personal Presence. Inclusief jouw persoonlijke basiselementen en presence- en stijladvies en 2x per jaar een update.

Ben je geïnteresseerd in één van onze Business & Personal Presence trajecten laat dan je gegevens achter via het contactformulier voor een gratis telefonische kennismaking. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Anne-Marie van Leggelo

Etiquette & Personal Brand Expert, owner Het Etiquette Bureau

Jolanda is niet alleen een zeer ervaren en professionele styliste. Ze onderscheidt zich door haar fijne, rustige, warme, betrouwbare, discrete persoonlijkheid. Ze geeft me altijd op eerlijke en zeer tactische wijze advies waarin ze mij in mijn waarde laat en mijn kledingsmaak en doel van kleden feilloos weet te vertalen in die geweldige outfit waardoor ik stralend en vol zelfvertrouwen mezelf kan presteren. Door haar deskundigheid in zowel de showbizz als in de zakenwereld voelt ze feilloos aan wat de dresscode is en welke uitstraling en kleding daarbij gewenst is.
2020-01-12T17:43:00+01:00
Etiquette & Personal Brand Expert, owner Het Etiquette Bureau Jolanda is niet alleen een zeer ervaren en professionele styliste. Ze onderscheidt zich door haar fijne, rustige, warme, betrouwbare, discrete persoonlijkheid. Ze geeft me altijd op eerlijke en zeer tactische wijze advies waarin ze mij in mijn waarde laat en mijn kledingsmaak en doel van kleden feilloos weet te vertalen in die geweldige outfit waardoor ik stralend en vol zelfvertrouwen mezelf kan presteren. Door haar deskundigheid in zowel de showbizz als in de zakenwereld voelt ze feilloos aan wat de dresscode is en welke uitstraling en kleding daarbij gewenst is.

Angligène Servania

Managing Director The Bridge, Legal Consultant

Ik kan niet vaak genoeg accentueren wat voor kennis ik heb opgedaan bij Jolanda met het Business & Personal Presence programma. Ik ben mijn bedrijf gestart in 2018 en was in mijn transformatie op zoek naar iemand die mij kon helpen met een eigen uitstraling. Gezien mijn huidige uitstraling, de complimenten en successen, heb ik de beste keuze gemaakt. De feedback, het monitoren van je ontwikkeling is geweldig. Jolanda kan goed luisteren begrijpen wat bij je past, maatwerk! Stralen begint van binnen en met Jolanda’s advies krijgt je uitstraling ook vorm. In alle rust gaat zij op een heldere manier met je aan het werk. Welke punten kan je op welke manier benutten. Ik kijk terug op een fantastische samenwerking en het blijft een genot om door Jolanda gestyled te worden. Een vakvrouw met een gouden hart.

 
2020-02-09T13:55:33+01:00
Managing Director The Bridge, Legal Consultant Ik kan niet vaak genoeg accentueren wat voor kennis ik heb opgedaan bij Jolanda met het Business & Personal Presence programma. Ik ben mijn bedrijf gestart in 2018 en was in mijn transformatie op zoek naar iemand die mij kon helpen met een eigen uitstraling. Gezien mijn huidige uitstraling, de complimenten en successen, heb ik de beste keuze gemaakt. De feedback, het monitoren van je ontwikkeling is geweldig. Jolanda kan goed luisteren begrijpen wat bij je past, maatwerk! Stralen begint van binnen en met Jolanda’s advies krijgt je uitstraling ook vorm. In alle rust gaat zij op een heldere manier met je aan het werk. Welke punten kan je op welke manier benutten. Ik kijk terug op een fantastische samenwerking en het blijft een genot om door Jolanda gestyled te worden. Een vakvrouw met een gouden hart.  

Ruben Anthony

Zanger

Ik werk nu bijna een jaar met Jolanda en bij haar krijg je niet alleen een complete look, je krijgt een bak vol met liefde en zelfvertrouwen mee. Als ik bij haar ben geweest voel ik me 100% ready om mijn optredens te nailen. If you feel perfect, you perform perfect! Jolanda makes me feel perfect.
2020-01-12T17:42:15+01:00
Zanger Ik werk nu bijna een jaar met Jolanda en bij haar krijg je niet alleen een complete look, je krijgt een bak vol met liefde en zelfvertrouwen mee. Als ik bij haar ben geweest voel ik me 100% ready om mijn optredens te nailen. If you feel perfect, you perform perfect! Jolanda makes me feel perfect.

Sharita Raktoe

Legal Expert, owner Completing The Circle Consultancy

Het Business & Personal Presence traject met Jolanda heeft mij zoveel meer gebracht dan alleen maar prachtige kleding. Het is voor mij een transformatie geweest van binnen en van buiten. Mijn omgeving heeft deze transformatie van dichtbij gezien, naast dat iedereen mijn kleding erg mooi en goed bij me vindt passen hoor ik ook vaak dat er een andere vrouw staat. Zelfverzekerder en in haar kracht. Jolanda heeft mij mijn ware ik leren kennen en laten stralen. Het is het mooiste wat ik mezelf heb gegeven in tijden.
2020-01-12T17:42:46+01:00
Legal Expert, owner Completing The Circle Consultancy Het Business & Personal Presence traject met Jolanda heeft mij zoveel meer gebracht dan alleen maar prachtige kleding. Het is voor mij een transformatie geweest van binnen en van buiten. Mijn omgeving heeft deze transformatie van dichtbij gezien, naast dat iedereen mijn kleding erg mooi en goed bij me vindt passen hoor ik ook vaak dat er een andere vrouw staat. Zelfverzekerder en in haar kracht. Jolanda heeft mij mijn ware ik leren kennen en laten stralen. Het is het mooiste wat ik mezelf heb gegeven in tijden.

Valerie Bodewes

Ik heb met veel plezier samengewerkt met Jolanda. Het is een goede investering. Gezien het feit dat ik veel kleding kocht die niet bij mij paste en die ik na aankoop niet droeg. Na mijn sessies met Jolanda weet ik waar ik op moet letten en ga ik gericht shoppen. Ook heeft zij mij veel tips en nieuwe ideeën gegeven.
2020-01-25T15:47:20+01:00
Ik heb met veel plezier samengewerkt met Jolanda. Het is een goede investering. Gezien het feit dat ik veel kleding kocht die niet bij mij paste en die ik na aankoop niet droeg. Na mijn sessies met Jolanda weet ik waar ik op moet letten en ga ik gericht shoppen. Ook heeft zij mij veel tips en nieuwe ideeën gegeven.
0
0
Share