JOInspirations biedt diverse Business & Personal Presence trajecten voor bedrijven variërend van trainingen en masterclasses tot consultancy en presentatie van events en seminars. Onze trainingen en masterclasses kunnen zowel In Company als op locatie worden gegeven. De trainingen en masterclasses zijn geschikt voor (zakelijke) branches (bedrijven & organisaties) en Business Clubs.

Onze Consultancy service richt zich op strategie, conceptontwikkeling als ook de productie van bijvoorbeeld events en masterclasses voor diverse sectoren. Desgewenst gecombineerd met presentatie of het begeleiden van een event.


Ben je geïnteresseerd in één van onze Business & Personal Presence trajecten laat dan je gegevens achter via onderstaand contactformulier voor een gratis telefonische kennismaking. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


‘Jolanda is de perfecte productiepartner in de Fashion Industry’Jolanda weet precies wat er in de Fashion Industry gaande is. Dit merk je o.a. aan haar uitgebreide netwerk. Het kan ook niet anders dat Jolanda zo’n prachtig netwerk heeft; haar warme persoonlijkheid, haar prachtige verschijning, kunde en professionaliteit doen het gewoon voor haar. Voor de productie van mijn event: How to Create your Fashion Brand Right. Now! Is Jolanda dan ook de perfecte productiepartner. Ze denkt niet alleen mee op professioneel vlak, maar coacht je tegelijkertijd. Dit is echt de perfecte combinatie! Her expertise, dedication and JOY is all we need to ENJOY the ride towards the perfect results for your business. Op naar nog veel meer samenwerkingen, can’t wait!

Nabila Doudou, founder Fous A Fous Fashion Productions
bedrijven
2020-02-15T14:19:23+02:00
Jolanda weet precies wat er in de Fashion Industry gaande is. Dit merk je o.a. aan haar uitgebreide netwerk. Het kan ook niet anders dat Jolanda zo’n prachtig netwerk heeft; haar warme persoonlijkheid, haar prachtige verschijning, kunde en professionaliteit doen het gewoon voor haar. Voor de productie van mijn event: How to Create your Fashion Brand Right. Now! Is Jolanda dan ook de perfecte productiepartner. Ze denkt niet alleen mee op professioneel vlak, maar coacht je tegelijkertijd. Dit is echt de perfecte combinatie! Her expertise, dedication and JOY is all we need to ENJOY the ride towards the perfect results for your business. Op naar nog veel meer samenwerkingen, can’t wait! Nabila Doudou, founder Fous A Fous Fashion Productions
0
0
bedrijven
Share