Site Overlay

Bedrijven

JOInspirations biedt diverse Business & Personal Presence trajecten voor bedrijven variërend van trainingen en masterclasses tot consultancy en presentatie van events en seminars. Onze trainingen en masterclasses kunnen zowel In Company als op locatie worden gegeven. De trainingen en masterclasses zijn geschikt voor (zakelijke) branches (bedrijven & organisaties) en Business Clubs.

Onze Consultancy service richt zich op strategie, conceptontwikkeling als ook de productie van bijvoorbeeld events en masterclasses voor diverse sectoren. Desgewenst gecombineerd met presentatie of het begeleiden van een event.


Ben je geïnteresseerd in één van onze Business & Personal Presence trajecten laat dan je gegevens achter via onderstaand contactformulier voor een gratis telefonische kennismaking. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


Het Etiquette bureau

Anne-Marie van Leggelo, owner

Trainers van Het Etiquette Bureau moeten niet alleen professioneel, kundig en ervaren zijn maar extra gastvrijheid, warmte en zeer goede omgangsvormen hebben waardoor ze een voorbeeld kunnen zijn velen. Jolanda beheerst deze kwaliteiten. Als onze Business en Personal Presence Expert heeft ze al veel succesvolle trainingen, presentaties en coaching-sessies gegeven aan onze cliënten. Haar passie voor dit vak gecombineerd met haar oprechte, tactische advies en boeiende wijze van presenteren maakt haar een geweldige trainer, speaker en coach. Wij zijn trots dat Jolanda deel uit maakt van ons team.
bedrijven
2020-01-25T16:18:33+01:00
Anne-Marie van Leggelo, owner Trainers van Het Etiquette Bureau moeten niet alleen professioneel, kundig en ervaren zijn maar extra gastvrijheid, warmte en zeer goede omgangsvormen hebben waardoor ze een voorbeeld kunnen zijn velen. Jolanda beheerst deze kwaliteiten. Als onze Business en Personal Presence Expert heeft ze al veel succesvolle trainingen, presentaties en coaching-sessies gegeven aan onze cliënten. Haar passie voor dit vak gecombineerd met haar oprechte, tactische advies en boeiende wijze van presenteren maakt haar een geweldige trainer, speaker en coach. Wij zijn trots dat Jolanda deel uit maakt van ons team.
0
0
bedrijven
Share