Uitstralen wie je echt bent en alvast creatieve stijltips krijgen?


‘Werken met Jolanda is een prachtige investering in jezelf’'Jolanda brengt exact datgene in mijn uitstraling naar voren wat op dat moment belangrijk voor mij is. Of ik nu naar een event ga, een belangrijke zakelijke afspraak heb of een fotoshoot voor een magazine. Door Jolanda haar styling voel ik mij iedere keer opnieuw op en top vrouw'.

Nury van den Berg, founder Your Luxury Beautyplanner
Jolanda Oskam
2020-01-25T15:47:20+02:00
'Jolanda brengt exact datgene in mijn uitstraling naar voren wat op dat moment belangrijk voor mij is. Of ik nu naar een event ga, een belangrijke zakelijke afspraak heb of een fotoshoot voor een magazine. Door Jolanda haar styling voel ik mij iedere keer opnieuw op en top vrouw'. Nury van den Berg, founder Your Luxury Beautyplanner
0
0
Jolanda Oskam

Wil jij jouw persoonlijke stijl ontdekken en deze kunnen toepassen in verschillende situaties?

Moeiteloos een smashing look creëren waarmee jij je krachtig, zelfverzekerd en stralend presenteert?

Dit is jouw moment om:

  • Een garderobe te hebben die succes & stijl uitstraalt met alles wat erin hangt;
  • Nooit meer te twijfelen over wat je aantrekt;
  • Uit te stralen wie je echt bent; vol zelfvertrouwen en zelfverzekerd;
  • Te ontdekken welke kleuren, stijlen, materialen bij jou passen en hoe je deze combineert;
  • Een stralende positieve eerste indruk te maken;
  • Een kledingstijl te ontwikkelen die jouw persoonlijkheid versterkt.

Leer alle tips & tricks die ervoor zorgen dat je niet alleen wordt gezien maar vooral nooit meer vergeten.

Express yourself en je business met jouw persoonlijke stijl!Basic Wardrobe Styling

Create Your Signature Style
We plannen een online call. Je ontvangt hiervoor een intakeformulier dat je invult en van tevoren naar mij toestuurt. Op basis van een intakeformulier dat je van tevoren invult heb je met mij een online verdieping sessie van 90 minuten waarbij ik met jou een persoonlijkheidsanalyse doe. Deze analyse is input voor mij om jou te leren kennen en vol focus aan de slag te gaan met jouw 2.0 versie van wat je wilt uitstralen.
We maken kennis tijdens onze online call waarbij we jouw intakeformulier bespreken. En we plannen een afspraak bij jou thuis voor een scan van je huidige garderobe.
2 x in 12 maanden (voorjaar/najaar) kom ik een halve dag bij je thuis voor een check van je garderobe. Ik kijk samen met jou hoe we jouw kracht en persoonlijkheid als vrouw en in je business het beste kunnen vertalen in kleding. Je krijgt al mijn persoonlijke stijltips & tricks. Wat zijn jouw basics, key pieces en ultieme business looks. Welke kleuren, pasvormen en materialen versterken jou. En, wat dient je niet langer en gaat uit je garderobe. Ik maak een overzicht welke items (kleding, schoenen, accessoires) voor dat seizoen aan je garderobe toegevoegd gaan worden.
Ik kom een halve dag bij jou thuis langs voor een garderobecheck. Na deze halve dag heb jij; We gaan samen shoppen en je garderobe een upgrade geven met voor jou de 9 meest waanzinnige business looks:
o 3 looks voor je daily business;
o 3 looks voor een zakelijk diner of event;
o 3 looks voor op het podium, presentatie of video opnames
Zeker 5 nieuwe zakelijke combinaties en sets met kleding uit je huidige garderobe waar jij een waanzinnige eerste indruk mee maakt; We maken een afspraak bij mij in mijn Styling Studio voor jouw doorpas en het creëren van nieuwe Smashing Business looks voor dat seizoen.
Weet je welke stijlen, materialen, en kleuren jou laten stralen en hoe je deze combineert; Je krijgt een uitgebreid Style & Presence ID met daarin niet alleen al mijn tips & tricks maar ook jouw kleurwaaier, perfect basics, key pieces, pasvormen, materialen. Moodboards voor zowel het voorjaar als najaar. Jouw personal shoppinglist en advies welke merken bij je passen. Kortom, een Style & Presence ID dat ik volledig voor jou persoonlijk op maat maak en die je makkelijk kunt meenemen als je bijvoorbeeld een weekendje met een vriendin gaat shoppen in Parijs of New York
Weet je welke items je flatteren en welke je beter niet meer kunt dragen; Dit alles doen we dus 2x in 12 maanden. Hoe fijn is dat!
Mijn stijltips hoe jij aan de slag kunt met jouw persoonlijke stijl.

Your Complete Styling Done

Op basis van een intakeformulier dat je van tevoren invult heb je met mij een online verdieping sessie van 90 minuten waarbij ik met jou een persoonlijkheidsanalyse doe. Deze analyse is input voor mij om jou te leren kennen en vol focus aan de slag te gaan met jouw 2.0 versie van wat je wilt uitstralen. Mid Season Looks: tussen de 2 seizoenen in (voorjaar/najaar) een ultra boost voor je garderobe. Ik shop voor jou 3 aanvullende key business looks waarmee jij tijdens de overgang naar het volgend seizoen moeiteloos blijft shinen. A new fresh sparkle in jouw stunning succesful business appearance!
2 x in 12 maanden (voorjaar/najaar) kom ik een halve dag bij je thuis voor een check van je garderobe. Ik kijk samen met jou hoe we jouw kracht en persoonlijkheid als vrouw en in je business het beste kunnen vertalen in kleding. Je krijgt al mijn persoonlijke stijltips & tricks. Wat zijn jouw basics, key pieces en ultieme business looks. Welke kleuren, pasvormen en materialen versterken jou. En, wat dient je niet langer en gaat uit je garderobe. Ik maak een overzicht welke items (kleding, schoenen, accessoires) voor dat seizoen aan je garderobe toegevoegd gaan worden. SOS Stylingadvies: via what’s app of videobellen krijg je mijn advies bij juist die mega belangrijke gelegenheden waar je net dat stukje extra power en stijl van jezelf wilt laten zien. Er is dus werkelijk geen moment dat je je nog onzeker hoeft te voelen over je uiterlijk.
Je krijgt een uitgebreid Style & Presence ID met daarin niet alleen al mijn tips & tricks maar ook jouw kleurwaaier, perfect basics, key pieces, pasvormen, materialen. Moodboards voor zowel het voorjaar als najaar. Jouw personal shoppinglist en advies welke merken bij je passen. Kortom, een Style & Presence ID dat ik volledig voor jou persoonlijk op maat maak en die je makkelijk kunt meenemen als je bijvoorbeeld een weekendje met een vriendin gaat shoppen in Parijs of New York. VIP Stylingdag: Styling voor jouw meest belangrijke event/gelegenheid van het jaar. Bijvoorbeeld een event waar je jezelf met extra power wilt profileren, zakelijke fotoshoot of die ene belangrijke presentie. Dat podiummoment dat bepalend is voor jouw zakelijk succes. Ook dan hoef je je geen zorgen te maken over je appearance en look want die ga ik voor jou shoppen en samenstellen.
Zowel in het voorjaar als najaar gaan we samen een dag shoppen om die items te selecteren waarmee jij jouw smashing business looks creërt; ongelimiteerd voor iedere dag en gelegenheid. Bonus; je ontvangt de online masterclass Zakelijke & Sociale Etiquette door dé Etiquette Expert van Nederland Anne-Marie van Leggelo.
Na onze Personal Shoppingdag (voorjaar/najaar) maken we een afspraak bij mij in mijn Styling Studio voor jouw doorpas en het creëren van jouw ongelimiteerde signature business looks voor dat seizoen.

Meer weten of wil je één van mijn programma’s boeken?

Ik geef jou al mijn stijl & presence tips waarmee je jouw persoonlijke stijl kunt ontwikkelen.

Aan het einde van mijn programma’s ken jij de basisuitgangspunten die ik gebruik bij klanten die voor TV presenteren, op de rode loper verschijnen en on stage in The Spotlight staan.

Ontwikkel jouw persoonlijke stijl en maak jezelf zichtbaar.

Laat zien wie je echt bent met jouw persoonlijke stijl!Share