Look of the week

Afgelopen zondag was ik in het Conservatorium Hotel in Amsterdam voor een heerlijke en gezellig lunch met mijn vriendin Lana. Overal waar je kijkt in dit hotel van de lobby tot de brasserie en de bar zie je prachtig design gecombineerd met authentieke elementen. Ik ben echt gek op de sfeer van dit hotel.

Ik draag mijn winter white pencil broek van Zara gecombineerd met de iconische transparante trui van Claes Iversen uit de FW 15/16 collectie. Deze is voorzien van prachtige geborduurde bloemen. Het is inmiddels echt winter dus dan mag mijn warme fake fur jas van Pinko niet ontbreken. Mijn glitter laarsjes zijn uit de FW 15/16 collectie van Chanel.

Conservatorium hotel

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *