‘And the winners are…..’

Voor de 3de keer op rij organiseerde Zalando donderdagavond in het prachtige Felix Meritis in Amsterdam de Zalando Blogger Awards. De beste bloggers uit heel Nederland waren op dit event aanwezig en werden in de spotlight gezet. JOInspirations was erbij. Er waren awards te winnen in de categorieën: ‘Beste Fashion Blog’, ‘Beste Vlogger’, ‘Beste Nieuwkomer’ en de publieksfavoriet mocht de ‘People’s Choice Award’ in ontvangst nemen. De awards werden uitgereikt door Yara Michels en de fashion jury. And the winners are….

Best Fashion Blog – Noor de Groot van queenofjetlags.com

Best Vlogger – Anna Nooshin van youtube.com/annanooshin

Best Newcomer – Elke & Nieke Mulder van styleoftwo.com

People’s Choice – Carolina van Dorenmalen van foodie-ness.com

Naast de uitreiking werden er verschillende DIY workshops georganiseerd en de avond eindigde op de beats van DJ duo Kris Kross. De gelukkige winnaars gingen naar huis met een felbegeerde prijs: een jaar lang gratis shoppen op zalando.nl en een exclusieve SS16 campagne shoot voor Zalando.

ZALANDO_BLOGGERAWARDS_2015

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *