A ‘fashionating’ day

Zaterdag 17 oktober vond ons Fashion Event plaats in het College Hotel in Amsterdam.  Het was een fantastische middag waarin we enorm veel enthousiaste en lieve reacties hebben gehad. Bezoekers konden inspiratie opdoen met de laatste f/w trends, vintage, sieraden en puur eten. Er werd dan ook volop gepast, geproefd en geshopt. Vooral de vintage kleding, sieraden van Pura Vida en shawls van Katherina Loretta waren populair. En, met het styling advies van Jolanda werd volop gemixt en matcht. Ook de trend sets, samengesteld met kleding van Van Zuilen Mode gaf veel inspiratie. Uiteraard onder het genot van een wijntje en de healthy bites van Eet Puur. Geniet met ons mee met de foto’s gemaakt door Andre Donker.

foto 1 foto 2 foto 3 foto 4 foto 5 foto 6 foto 7 foto 8 foto 9 foto 10 foto 11 foto 12 foto 13 foto 14 foto 15 foto 16 foto 17 foto 18 foto 19 foto 20 foto 21 foto 22

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *