Vogue Fashion’s Night Out

Na een spectaculaire entree in Mercedes oldtimers van de Vogue-redactie in de P.C. Hooftstraat deed  hoofdredactrice Karin Swerink voor de Vogue Store in de Hobbemastraat met één knip door het Voguelint  de aftrap van de Fashion’s Night Out! Hiermee was het nieuwe modeseizoen officieel en in stijl geopend. Natuurlijk waren wij erbij. Met verse collecties, champagne, dj’s, limited editions en stijlvolle bloemenmeisjes op heuse Vogue fietsen. De tunes van de dj’s zorgde voor behoorlijk wat ritme in de mode benen van de bezoekers. Er ontstonden dan ook spontane straatfeesten o.a. voor de deur van Super Trash, HIP Kappers en Burberry. Ook de champagne vloeide rijkelijk. Een inspirerend mode feestje dat tot in de vroege uurtjes doorging!

Aardbeien Vogue FNO

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *