Trends herfst en winter 2015-16

Zomer? Enjoy nu alvast de trends van de herfst en winter 2015-16

Ondanks dat de zomer net is begonnen wil ik jullie alvast meenemen in de trends van de herfst & winter 2015/2016. Op de catwalk zagen we veel tweed, folklore details, vrouwelijke silhouetten, grafische prints en pastels voorbij komen. Geen high heel lover? Dan wordt dit jouw seizoen; de kitten heel rules. Zowel bij Chanel als Prada droegen de modellen alleen maar slingbacks en kitten heels en zijn daarmee trendsettend.
Als fashionista moet je natuurlijk altijd vooruit denken en dan is het zeker handig om je personal shoppinglist bij de hand te hebben. De musthaves die dit najaar niet in jouw kast mogen ontbreken heb ik alvast voor je op een rijtje gezet:

  • Kitten heel
  • Fluffy
  • Bulky
  • Lace, ruches
  • Tweed
  • Culotte
  • Skipants (salopettes)
  • Neopreen / Polyhedron

Get inspired by Chanel, ChloƩ, Prada en H&M.

Afbeelding2

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *